perjantai 1. helmikuuta 2013

Black & White

Juu toi otsikko tuli ihan siitä kun laitoin noi kaikki kollaasit musta valkoisiks nii ja ootte varmaa huomannu et teen aina kollaaseja kun en jaksa niitä kuvia aina yksitellen lisätä..Tää päivä on alkanut sillä että meen hammaslääkäriin kauheen hammassärkyn takia. No siellä hammaslääkärissä ne sitte paikkas yhden hampaan ja otti siitä kuvan tökkäämällä sen sisälle kaksi neulaa ja sit se oli vaan et "älä vaan lait suuta nyt kiinni kun ne piikit on siellä pystyssä."  Sain sieltä viel oikee kahta eri särkylääkettäkin mukaan ja nyt on ollu puudutuksen loputtua melkein kokoajan pää kipeä. Sitte kun kaikki oli valmista nii alko pyörryttää iha sairaasti, mut se meni onneks sit ohi.

Lucalle ei oo vieläkään tullut hammaslääkäriin aikaa vaikka ois ehkä jo kuulunut...Nyt se on alkanut nousee tukea vasten ja ei tajua vielä oikeen pitää kii minkä takii se sit kaatuu. 17 pv se on jo yhdeksän kuukautta.<3 Luca oli ihan innoissaan kun sen mummu toi sille semmosseen pehmusteen päähän kun aletaan kävelee.


Nyt illalla oon käyny kaupassa, hakenu pizzaa, katottu telkkarii, nukutettu Luca ja pian vois mennä ittekkin nukkumaan. :] Ja mun tilaamat valkoset farkut tuli ellokselta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti